Εθελοντής Πενταετούς Υποχρεώσεως (Ε.Π.Υ)

Σιγουριά, Μέλλον, Ψηλές Αποδοχές Για Νέους Με Φιλοδοξίες

Εσύ που έχεις όνειρα και φιλοδοξίες, αγαπάς την Κύπρο ενδιαφέρεσαι για την άμυνά της.

Εσύ που θέλεις να πάρεις το μέλλον στα χέρια σου.

Εσύ που ζητάς επαγγελματική αποκατάσταση σε μια εργασία με προοπτικές.

Ζήσε τη ζωή του Αύριο, στον Κυπριακό Στρατό του Σήμερα.

Εντασσόμενος ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρεώσεως (Ε.Π.Υ), έχεις μοναδικά πλεονεκτήματα, που μόνο ο Στρατός μπορεί να σου προσφέρει:

Απασχόληση σε συστήματα υψηλής Τεχνολογίας ως Χειριστής Ραντάρ, ως Πυροβολητής, Οδηγός Τεθωρακισμένων Οχημάτων – Αρμάτων κλπ.

Υψηλές αποδοχές, αντίστοιχες της κλίμακας του βαθμού της οργανικής θέσης Μονίμου Υπαξιωματικού, επαυξημένες με ειδικό μηνιαίο επίδομα, ανάλογα με τα ακαδημαϊκά σου προσόντα οι οποίες είναι περίπου 750 με 860 ευρό καθαρά το μήνα.

Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για σένα και την οικογένειά σου.

Εφ’άπαξ φιλοδώρημα έπειτα από συμπλήρωση υπηρεσίας 5 ή περισσοτέρων χρόνων, σε περίπτωση που παραιτείσαι ή δεν παρατείνεται η υπηρεσία σου. Η υπηρεσία σου ως ΕΠΥ θα θεωρείται πλεονέκτημα για κατάληψη μόνιμης θέσης στο Στρατό. Ο χρόνος πενταετούς τουλάχιστον ευδόκιμης υπηρεσίας σου ως ΕΠΥ θα θεωρείται πρόσθετο προσόν για πρόσληψη στη Δημόσια Υπηρεσία, Δημόσια Εκπαιδευτική Υπηρεσία, Ημικρατικούς Οργανισμούς και Σώματα Ασφαλείας.

Αν επιθυμείς, μετά τη λήξη της πρώτης πενταετίας, έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις ανανέωση της σύμβασης απασχόλησης για περαιτέρω διαδοχικές πενταετείς περιόδους.

Αν είσαι απόφοιτος Λυκείου ηλικίας μέχρι 30 χρονών, ή απόφοιτος ανώτερης ή ανώτατης σχολής ηλικίας μέχρι 32 χρόνων και έχεις κάνει τη θητεία σου, ο θεσμός του Ε.Π.Υ. είναι για σένα. Γιατί εξασφαλίζοντας το μέλλον σου εξασφαλίζεις και το μέλλον της Κύπρου που αγαπάς και ενδιαφέρεσαι. (Εντάξου στον Κυπριακό Στρατό! Η Κύπρος σε χρειάζεται και σε περιμένει).