Τιμητικά Βραβεία Ήθους «Τάσος Μητσόπουλος»

 Την Πέμπτη 23 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Εθνικής Φρουράς – Λευκωσίας η 4η Εκδήλωση Απονομής Τιμητικών Βραβείων Ήθους και Προσφοράς «Τάσος Μητσόπουλος», υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη.

 Σε χαιρετισμό του ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι ζούμε σε μια εποχή όπου οι αξίες και τα ιδανικά τελούν υπό αμφισβήτηση και οφείλουμε να αναδεικνύουμε και να επιβραβεύσουμε άτομα που προάγουν τις αρχές του εθελοντισμού, το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την προσφορά.

 Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν πέντε Εθνοφρουροί, οι οποίοι ξεχώρισαν κατά την επιτέλεση των καθηκόντων τους και για την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά τους στο συνάνθρωπο. Δύο εξ’ αυτών βραβεύτηκαν και από τον Επίτροπο Εθελοντισμού με το Βραβείο Ενεργού Πολίτη στην κατηγορία «Στρατεύσιμοι», σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

 Επιπλέον, επιδόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε έντεκα Εθνοφρουρούς, οι οποίοι διακρίθηκαν για την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους και το ζήλο για την υπηρεσία, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

24/05/2019