Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΦ με ΑΚΑΜ Αιγύπτου

  Σήμερα, ο απερχόμενος Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) της Αιγύπτου, Συνταγματάρχης Ahmed Abdelhamid, στην παρουσία του νέου ΑΚΑΜ, Ταξίαρχου Tamer Mohamed Mahmoud ELrefaay, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Στρατηγείο του ΓΕΕΦ και συναντήθηκαν με τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

  Κατά τη συνάντηση έγινε ανασκόπηση και ανταλλαγή απόψεων σε ότι αφορά στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με ιδιαίτερη έμφαση στα τραγικά γεγονότα του τελευταίου 24ώρου στην Πρωτεύουσά του Λιβάνου, Βηρυτό. Συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας τόσο στους τομείς που συμπεριλαμβάνονται στο τρέχον πρόγραμμα διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας 2020-2021, όσο και πέραν αυτού σε πολυμερές επίπεδο, και που αποτελούν απτή απόδειξη της βούλησης των δύο χωρών για περαιτέρω εμβάθυνση και ενδυνάμωση της μεταξύ τους συνεργασίας σε επίπεδο Ενόπλων Δυνάμεων.

  Ο Αρχηγός ευχαρίστησε τον απερχόμενο ΑΚΑΜ, για τη συνεργασία που αναπτύχθηκε με την Εθνική Φρουρά κατά τη διάρκεια της θητείας του και αντίστοιχα, στο νέο ΑΚΑΜ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

05/08/2020