Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

1.       Ο Ιστότοπος δε χρησιμοποιεί φόρμες συλλογής δεδομένων από τους χρήστες του. Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι μόνο όσα ο ίδιος ο χρήστης επιλέξει να αποστείλει κάνοντας χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για υποβολή ερωτήσεων ή αιτημάτων προς το ΓΕΕΦ.

 

2.       Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγουν οι χρήστες για να στείλουν ηλεκτρονικά μηνύματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή τους και με κανέναν τρόπο δεν αναπαράγονται ή διατίθενται σε τρίτα μέρη ή εθνικές αρχές, εκτός και αν επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 

3.       Ο παρόν Ιστότοπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics, η οποία παρέχεται από την εταιρεία Google, Inc. (“Google”). Η Google χρησιμοποιεί “cookies”, τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας προκειμένου να εξαχθούν στατιστικά στοιχεία για τη χρήση του Ιστότοπου. Στοιχεία τα οποία συλλέγονται από την Google αποτελούν (ενδεικτική αναφορά) η συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της διεύθυνσης IP σας, του τύπου του προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών λογισμικού ή υλικού, δεδομένα γεωγραφικής κατανομής κλπ.

 

4.       Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση των cookies με την επιλογή των κατάλληλων ρυθμίσεων στον φυλλομετρητή (browser) σας. Μπορείτε επίσης να εμποδίσετε την αποστολή των δεδομένων στην  Google με την εγκατάσταση του παρακάτω Google optout πρόσθετου στο φυλλομετρητή σας: 

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ent

 

5.       Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε και να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (πληροφορίες σχετικά με τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τις πολιτικές απόψεις, τη θρησκεία ή άλλες πεποιθήσεις, την υγεία, το ποινικό υπόβαθρο). Εάν επιθυμείτε γενικές πληροφορίες μπορείτε να μας κοινοποιείτε μόνο το λογαριασμό ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου προκειμένου να σας απαντήσουμε εγγράφως, ενώ για προσωποποιημένες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα ή διευθύνσεις που αναγράφονται στην ιστοσελίδα με τίτλο «Επικοινωνία».

 

6.       Η ισχύουσα σήμερα στην Κυπριακή Δημοκρατία νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων συμπεριλαμβάνει τον  Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και το Νόμο 125(Ι)/2018. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, ή για την εξέταση οποιουδήποτε αιτήματος ή παράπονου σχετικά με τα δικαιωμάτά σας ως υποκείμενου δεδομένων αναφορικά με τον παρόντα Ιστότοπο, μπορείτε να έλθετε σε επαφή με τον Υπεύθυνο Προστασίας των Δεδομένων (DPO) του ΓΕΕΦ με τους παρακάτω τρόπους: Ταχυδρομικά στη Δνση: Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) ΓΕΕΦ/ΔΣΛ, Οδός Αθαλάσσας, Στρδο Χρ.Σαμάρα TK 2016, Λευκωσία, μέσω e-mail: geefdsl@army.gov.cy.

 

7.       Το «ΓΕΕΦ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Ιστότοπου για σκοπούς συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία και να τους δημοσιεύει στην παρούσα σελίδα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή.