Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ)

Το Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Κιτίου Λάρνακας, (τηλ. 24-623849 και 24-625248), βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή Κιτίου, είναι Μονάδα Υγειονομικού, οικονομικά ανεξάρτητη, υπαγόμενη διοικητικά στην ΙΜΠ. Λειτουργεί με σκοπό την εξυπηρέτηση, του στρατιωτικού προσωπικού και λοιπών δικαιούχων από πλευράς στέγης, διατροφής και ψυχαγωγίας. Κατά τη θερινή περίοδο, λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας ως θέρετρο, για παραθερισμό (διαμονή, προσφορά γεύματος ή δείπνου), αλλά και για λήψη θαλάσσιου λουτρού και ψυχαγωγία.

Έναρξη της θερινής περιόδου, από τα μέσα Μαΐου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Εξυπηρετούμενο Προσωπικό

Το ΚΑΑΥ μπορούν να επισκέπτονται όλα τα μέλη και να απολαμβάνουν τις προσφερόμενες από αυτό υπηρεσίες, στις προβλεπόμενες ώρες λειτουργίας, με την επίδειξη του δελτίου της στρατιωτικής τους ταυτότητας, ή του δελτίου εισόδου.

 

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΑΥ ΚΙΤΙΟΥ
Το Πρατήριο ΚΑΑΥ Κιτίου, εδρεύει στην 1 η ΜΙΚ ΤΑΞΠΖ ( εντός του Στρδου «Α. Σουρουκλή» πάνω από το Στρατολογικό Γραφείο Αμμοχώστου-Λάρνακας, τηλ. 24411214) και υπάγεται στην 1 η Μ/Κ ΤΑΞΠΖ.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Είναι κατάλληλα οργανωμένο και λειτουργεί ως Εστιατόριο-Καφετέρια.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Καθημερινά, από 0800 μέχρι 2030ω.
Σάββατο-Κυριακές και αργίες από 1000 μέχρι 2030ω.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
Εκτός του κυλικείου, το οποίο διαθέτει καφέδες, αναψυκτικά, χυμούς, ελαφρά οινοπνευματώδη ποτά, σνάκς, κ.λ.π, λειτουργεί εστιατόριο με φαγητά της ώρας (κατάλογος φαγητών του ΚΑΑΥ Κιτίου), εφόσον οι δηλώσεις επιθυμούντων γίνονται από την προηγούμενη, μέχρι τις 1000ω.