Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας στο ΓΕΕΦ

       Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Δημήτρης Βίτσας, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλία Φωτόπουλο και τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Υποναύαρχο Ιωάννη Παξιβανάκη ΠΝ. επισκέφτηκε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς την 08 Ιαν 2018, όπου τον υποδέχτηκε η ηγεσία της Εθνικής Φρουράς και βασικά στελέχη του Επιτελείου.
        Κατά την διάρκεια της εκεί παραμονής του, συζητήθηκαν με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντγο Ηλία Λεοντάρη θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας και ακολούθως πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στο Κέντρο Επιχειρήσεων για την αποστολή, το ρόλο και το έργο της Εθνικής Φρουράς στο εθνικό και διεθνές περιβάλλον.
    Ο ΑΝΥΕΘΑ βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στην τελετή παράδοσης λειψάνων των Ελλαδίτων πεσόντων της ακταιωρού «ΦΑΕΘΩΝ» και της εισβολής του 1974 και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί επίσης, με τον Υπουργό Άμυνας κ. Χριστόφορο Φωκαΐδη και τον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων κ. Φώτη Φωτίου.

08/01/2018