Η Εθνική Φρουρά τιμά τους Νεκρούς της

    Στο πλαίσιο απόδοσης τιμής και σεβασμού στη μνήμη των  αειμνήστων  Αντγου Ευάγγελου Φλωράκη,  Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιπτεράρχου Στυλιανού Δεμένεγα,  Διοικητή ΓΕΕΦ/ΔΑ, Πλωτάρχη Νικόλα Γεωργίου, Υπασπιστού Α/ΓΕΕΦ, Επισμηναγού Πάρη Αθανασιάδη, και Σμηναγού Μιχάλη Σιακαλλή, χειριστών του Ε/Π ΑΒ-206, που έχασαν τη ζωή τους κατά το αεροπορικό ατύχημα της 10ης Ιουλίου 2002, στην περιοχή Κούκλια της Πάφου, τελέσθηκαν:
    Την 07 Ιουλίου 2017, Τρισάγιο στον προαύλιο χώρο του ΓΕΕΦ και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο  των πεσόντων και στον ανδριάντα του Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη, από τον Υπουργό Άμυνας κ. Χριστόφορο Φωκαΐδη και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη.
Στην εκδήλωση συμμετείχε όλο το προσωπικό του ΓΕΕΦ.
    Την 08 Ιουλίου 2017, Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, στο χωριό Κούκλια, πρωτοστατούντος του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου.
Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αξιωματικών στο χώρο της πτώσης του ελικοπτέρου.
Στην εκδήλωση τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας εκπροσώπησε ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο οποίος εκφώνησε και τον επιμνημόσυνο λόγο της ΑΕ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Παρέστησαν επίσης, εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, Βουλευτές και Εκπρόσωποι Κομμάτων, Δήμαρχοι, Κοινοτάρχες καθώς και Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.
Οι οικογένειες και συγγενείς των πεσόντων.
Η Ιεραρχία της Εθνικής Φρουράς και αντιπροσωπείες στελεχών.
Εκπρόσωποι Συλλόγων και Συνδέσμων.
Πλήθος κόσμου.


 

10/07/2017