• 28-09-2017

57η Επέτειος Ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 57ης επετείου από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση μηχανοκινήτων και πεζοπόρων τμημάτων την 1η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 1100, επί της οδού Ιωσήφ ΧʺΙωσήφ στο Στρόβολο.

Πριν την έναρξη της παρέλασης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή στο χώρο της παρέλασης της ΑΕ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα βληθούν 21 χαιρετιστήριοι κανονιοβολισμοί και θα ακολουθήσει η επίσημη έπαρση σημαίας με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
 

Επίσημος Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου

   

   

    Το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «Τάσου Μάρκου»  στην Κλήρου, παρουσία της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.
    Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό το οποίο θα έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης της τελετής και της έκθεσης οπλικών συστημάτων και μέσων του Στρατού Ξηράς.
    Η είσοδος του κοινού στο Στρατόπεδο θα επιτρέπεται με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας.

20/04/2017