Επίσημη Επίσκεψη Αρχιεπιστολέα Ναυτικών Δυνάμεων Αιγύπτου στην Κύπρο

Ο Αρχιεπιστολέας των Ναυτικών Δυνάμεων της Αιγύπτου, Υποναύαρχος Ashraf Ibrahim Atwa, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο από 05 μέχρι 07 Δεκεμβρίου 2019 μετά από πρόσκληση του Διοικητή Ναυτικού του ΓΕΕΦ, Αρχιπλοίαρχου Χαράλαμπου Χαραλάμπους ΠΝ.

Ο Υποναύαρχος Ashraf Ibrahim Atwa συνοδευόμενος από την Πρέσβειρα και τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της Αιγύπτου στην Κύπρο, επισκέφθηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2019 τη Ναυτική Βάση «ΑΝΤΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ», στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού του Αγίου Νικολάου, Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Ναυτικού, του έγινε ενημέρωση και αντάλλαξαν απόψεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας των δύο Ναυτικών. 

Στο περιθώριο του εορτασμού είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί, ο Υποναύαρχος Ashraf Ibrahim Atwa επισκέφθηκε τον Τύμβο Μακεδονίτισσας, όπου κατέθεσε στεφάνι, καθώς και το πολιτικό παρατηρητήριο και το οδόφραγμα της οδού «ΛΗΔΡΑΣ» όπου του έγινε ενημέρωση.

13/12/2019