Η ΣΜΕΦ στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

  Στις 17 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Μουσική εκδήλωση στη μνήμη των δίδυμων αδερφών Μίλτου και Χρίστου Χριστοφόρου, ηρώων της 11ης Ιουλίου στο Μαρί, στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού.

  Η εκδήλωση, η οποία ήταν μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Ευημερίας Ασθενών του ΓΝ Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής της Εθνικής Φρουράς και του τενόρου Ανδρέου Μάριο.

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αποδόθηκαν χριστουγεννιάτικα και λοιπά κλασικά αριστουργήματα του διεθνούς ρεπερτορίου, μεταφέροντας στους παρευρισκόμενους το χριστουγεννιάτικο, εν όψη των επικείμενων εορτών, κλίμα.

  Το κοινό απόλαυσε το άρτια οργανωμένο και εκτελεσμένο μουσικό δρώμενο ανταμείβοντας όλους όσους συμμετείχαν με ένα θερμό χειροκρότημα.

  Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η ΣΜΕΦ στο πλαίσιο του θεματικού μήνα «Στρατιωτικής Οικογένειας και Αλληλεγγύης» καθώς και τις έμπρακτης αλληλεπίδρασης της Εθνικής Φρουράς με το κυπριακό κοινωνικό γίγνεσθαι.

18/12/2018