Η Εθνική Φρουρά άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Στο πλαίσιο του «Μήνα Στρατιωτικής Οικογένειας και Αλληλεγγύης» πραγματοποιήθηκε η αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον προαύλιο χώρο του Στρατηγείου του ΓΕΕΦ, την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε καλλιτεχνικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από τη Στρατιωτική Μουσική της Εθνικής Φρουράς (ΣΜΕΦ), ενώ υπήρχαν δραστηριότητες και για τα παιδιά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Υπουργός Άμυνας, η Ιεραρχία της Εθνικής Φρουράς, Διοικητές Διοικήσεων και Σχηματισμών, καθώς και στελέχη, οπλίτες και λοιποί υπηρετούντες στην Εθνική Φρουρά με τις οικογένειές τους.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς κατά το καλωσόρισμα υπογράμμισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον του ΥΠΑΜ και της ΕΦ για τα μέλη που απαρτίζουν τη στρατιωτική οικογένειά τους, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι, εξαιτίας της φύσης του στρατιωτικού επαγγέλματος, η συγκεκριμένη οικογένεια διακατέχεται από τις δικές της ιδιαιτερότητες και αφήνει το δικό της μοναδικό αποτύπωμα στο πλαίσιο της κοινωνίας. Τέλος, κατέληξε ότι τέτοιες εκδηλώσεις σφυρηλατούν τους δεσμούς που διέπουν τα μέλη της Εθνικής Φρουράς και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για υγιή ανάπτυξη του οργανισμού.

Ο Υπουργός Άμυνας στο χαιρετισμό του συνεχάρη το ΓΕΕΦ για την εμπνευσμένη εκδήλωση, η οποία αναδεικνύει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση του προσωπικού απόρροια της επένδυσης που πραγματοποιείται προς αυτό. Συγχάρηκε τους συμμετέχοντες και με την ευκαιρία των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ευχήθηκε το Νέο Έτος να είναι ευτυχισμένο, ελπιδοφόρο και αισιόδοξο με κάθε επιτυχία για την Εθνική Φρουρά και την Πατρίδα μας.

08/12/2018