Ετήσιος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου (CISM Day Run 2016)

     Το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς ανακοινώνει ότι το ΑΣΑΕΦ σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 1000 τον 7ο αγώνα ανωμάλου δρόμου (CISM Day Run 2016) απόστασης 5 χιλιομέτρων στο στρατόπεδο «Ηλία Παπακυριακού» στην Αθαλάσσα.

     Ο αγώνας  «CISM Day Run» πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τα κράτη-μέλη του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM) με σκοπό τον εορτασμό της επετείου ίδρυσής του (18 Φεβρουαρίου 1948). Το CISM με 134 χώρες κράτη-μέλη , του οποίου η Κύπρος είναι μέλος από το 1991, έχει σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις των κρατών-μελών του συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην παγκόσμια ειρήνη.

     Στον αγώνα θα συμμετάσχουν πέραν της Εθνικής Φρουράς, ομάδες από την Αστυνομία Κύπρου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την ΕΛΔΥΚ, καθώς επίσης και μέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης, των Βρετανικών Βάσεων, της UNIFIL, Στρατιωτικοί Ακόλουθοι, αθλητές διαφόρων αθλητικών συλλόγων της Κύπρου και σύνδεσμοι εφέδρων.

20/10/2016